Sport

A vezetőedző szerint néhány játékosa nem érdemli meg a Szeged-mezt

A vezetőedző szerint néhány játékosa nem érdemli meg a Szeged-mezt

2023. október 30., hétfő
A vezetőedző szerint néhány játékosa nem érdemli meg a Szeged-mezt

A találkozó első játékrészében Bíró Bence büntetőjével vezetett a Szeged, azonban Dragóner Filip egyenlíteni tudott a másodikban, így nem született döntés.

A vezetőedző egyáltalán nem volt megelégedve az elért eredménnyel.

Rendkívül csalódott vagyok. Nagy elvárásokkal érkeztünk Soroksárra. Terveinknek megfelelően uraltuk a meccset, aztán csakúgy, mint korábban oly sokszor, most is volt egy százszázalékos ziccerünk, amivel lezárhattuk volna a meccset, de kihagytuk.

mondta Alekszandar Sztevanovics a soroksári bajnoki után.

Kiemelte, hogy a kihagyott ziccerek és a rossz helyzetkihasználás mellett a védekezéssel is adódnak problémák, aminek a felelőseit meg kell találni.

Nem sokkal később szabadrúgásból gólt kaptunk. Meg kell találnunk ennek az okait és felelőseit.

hangsúlyozta.

Én vállalom a felelősséget - tette hozzá a tréner.

Nyilatkozatában kitért a játékosok mentalitására, teljesítményére, és kiemelt néhány szegedi labdarúgót, akik szerinte nem hozzák az elvárt szintet.

"Úgy érzem, néhány játékos nem érdemli meg, hogy magára öltse a Szeged-mezt. Céljainkkal ellentétes ez a szereplés."

Ezzel az újabb döntetlennel 13 fordulót követően 20 ponttal áll a Szeged-Csanád GA, ami a tabella 5. pozíciójára elegendő. A Tisza-parti csapat jelenleg nyolc pont lemaradásban van a már feljutást jelentő, második helytől. A következő fordulóban a Budafok csapatát fogadják a szegediek a Szent Gellért Fórumban, akkor lesz lehetőség a javításra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.