Sport

Vármegyei labdarúgás: érkezik az ősz egyik legnagyobb meccse, rangadó a II. osztályban is

Vármegyei labdarúgás: érkezik az ősz egyik legnagyobb meccse, rangadó a II. osztályban is

2023. október 13., péntek
Vármegyei labdarúgás: érkezik az ősz egyik legnagyobb meccse, rangadó a II. osztályban is

Szuperrangadó a vármegyei I. osztályban. Az SZVSE–Algyő összecsapás kétség nélkül az egyik legfontosabb mérkőzésnek ígérkezik az eddigi ősz folyamán. A találkozó győztese a tabella éléről várhatja majd a folytatást. Mindössze egy pont választja el a feleket, az SZVSE 21 pontjával várja a meccset.

A Mórahalom–Tiszasziget párosítás is kiemelkedik a fordulóban, az 5. helyezett mórahalmi gárda a dobogó harmadik fokán álló tiszaszigeti együttessel csap össze. Zárkózni szeretnének a hazaiak, a vendégek pedig az előttük állók lehetséges botlását igyekeznek kihasználni.

Az alsóházban is várhatók izgalmak, melyeket elsősorban az FK Szeged-Makó meccs biztosíthat, a találkozó kiemelt fontossággal bír mindkét félre nézve.

Képernyőfotó: adatbank.mlsz.hu

A vármegyei II. osztályban is rangadót rendeznek, a listavezető, hibátlan, eddig egyetlen gólt kapó Sándorfalva fogadja a második helyen álló Deszket. A két csapat között nyolc pontra duzzadhat a különbség amennyiben sikerül otthon tartani a három pontot.

A még nyeretlen Apátfalvánál vendégszerepel a harmadik Mindszent, aki igyekszik kihasználni, hogy az előtte lévő két gárda egymás ellen játszik.

Képernyőfotó: adatbank.mlsz.hu

A hétvége programja, vármegyei I. osztály, szombat, 14 óra: FK 1899 Szeged-SZEOL–Makó FC, Kiskundorozsma–Balástya. 15 óra: SZVSE–M-Perfect Home-Algyő, Kéménygyártó-Mórahalom–Tiszasziget. Vasárnap, 15 óra: Ásotthalom–DB Futball Bordány SK, Szentesi Kinizsi–Hódmezővásárhelyi FC II. 

Vármegyei II. osztály, szombat, 15 óra: Röszke–UTC, Zsombó–Csongrád, Sándorfalva–Deszk, Tömörkény–Csanytelek, Apátfalva–Mindszent. Vasárnap, 15 óra: Algyő II.–Csengele, St. Mihály–Mártély. ú

Vármegyei III. osztály, szombat, 13 óra: Sándorfalva II.–Makó FC-Duocor-Givaudan. 15 óra: Tiszasziget II.–Ruzsa, Forráskút–Szőreg-DSC. 16 óra: Szatymaz–Üllés. Vasárnap, 15 óra: Pusztamérges–DB Futball Bordány SK II., Földeák–Zákányszék. A Baks–Csanádpalota meccset december 9-re halasztották, az Öttömös szabadnapos. 

Vármegyei IV. osztály, Homokháti csoport, szombat, 15 óra: Újszentiván–Kiskundorozsma II., Gyálarét–Dóc. Vasárnap, 15 óra: Kistelek–Domaszék, Csongrád II.–Csanytelek II., Tömörkény II.–Fülöp SE. A Balástya II. szabadnapos. Tisza-Maros csoport, szombat, 15 óra: Eperjes–Pázsit SE, Kiszombor–Ambrózfalva. Vasárnap, 15 óra: Ópusztaszer–Tápé, Nagylak–Mindszent II., MAS SE–Kübekháza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.