Politika

Ismét elismerően beszélt a korábbi amerikai elnök Orbán Viktorról

Ismét elismerően beszélt a korábbi amerikai elnök Orbán Viktorról

2023. október 29., vasárnap
Ismét elismerően beszélt a korábbi amerikai elnök Orbán Viktorról

Korábban is pozitívan beszélt Trump a magyar miniszterelnökről, aktuálisan pedig azért dicsérte, mert kiállt Izrael önvédelmének joga mellett, és egyértelművé tette, hogy újraválasztása esetén elkerüljük a világháborút, valamint ígéretet tett arra, hogy helyreállítja a békét a világban.

Az amerikai zsidó közösség és a republikánus törvényhozók közötti kapcsolat erősítését célzó szervezet éves nagygyűlésén Donald Trump a következőt mondta Orbán Viktorról:

Ő egy nagyon erős ember Magyarországról, ő a főnök, ez nem is kétséges.

Felidézte továbbá azt is, hogy egy interjúban a kormányfő kifejtette, a problémák megoldására Biden távozása és Trump visszahívása lenne a megoldás.

A volt amerikai államfő és a jelenlegi magyar kormányfő sok mindenben támogatják egymást és egyetértenek abban, hogy a nyugati világ megmentéséhez a terror megfékezésén és a béke megteremtésén keresztül vezet az út, írja közösségi oldalán az Alapjogokért Központ.

A közelmúltban ajándékot is kapott Orbán Viktor Amerikából. "Viktor you are great“ azaz magyarul: Viktor, nagyszerű vagy, áll felirat a sapkán Donald Trump aláírása mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.