Vármegyei I. osztály: gólnélküli döntetlen a forduló rangadóján

Az első helyezett, eddig hibátlan Tiszasziget látogatott el a még veretlen Algyő otthonába a vármegyei labdarúgó I. osztály 5. fordulójában.

Négy találkozót rendeztek szombaton a vármegyei élvonalban. Ezek közül kiemelkedett az algyői csapat tiszaszigeti vendégszereplése. A találkozó gólnélküli döntetlennel zárult. Az M-Perfect Home-Algyő veretlen maradt, a tiszaszigeti csapat azonban nem rendelkezik többé hibátlan mérleggel a bajnokságban.

A SZVSE otthon fogadta a Makó együttesét, és súlyos verést mért rá. 6-2-re nyert a szegedi csapat, ezzel a tabella második helyén állnak négy győzelemmel és mindössze egy vereséggel. A makói gárda továbbra is nyeretlen, jelenleg az utolsó előtti helyen tanyázik.

Tovább folytatódott az FK Szeged botrányos bajnoki rajtja. Ezúttal a a Kiskundorozsma vendégeként szaladtak bele egy sima 3 gólos vereségbe. Egyetlen egy ponttal a tabella utolsó helyén a szegedi gárda, amely már 15 gólt kapott az első öt találkozóján.

A hódmezővásárhelyi csapat Ásotthalmon járt, és vitte el a három pontot. Hiába vezettek a vásárhelyiek két góllal, ebből még felállt a hazai csapat. Még két gólt sikerült szerezni a vendégeknek, amely már elég volt a győzelemhez. A végeredmény 2-4.

További kettő mérkőzést vasárnap rendeznek 16 órától. Bordány-Balástya és Szentes-Mórahalom a terítéken.

Vármegyei I. osztály, 5. forduló

Ásotthalom–Hódmezővásárhelyi FC II. 2–4 (0-1)
Gólszerzők: Szűcs D. (60., 64.), ill. Vladul (39., 55.), Marton (71.), Barna (77.).

SZVSE-G-Falc Kft.–Makó 6–2 (4-1)
Gólszerzők: Kormányos (12.), Lévai (22.), Amariutei (28., 52., az elsőt 11-esből), Papp Á. (37.), Beretka (74.), ill. Dongó (43.), Vas (79.).

M-Perfect Home-Algyő–Tiszasziget 0–0

Kiskundorozsma–FK 1899 Szeged-SZEOL 3–0 (1-0)
Gólszerzők: Bozsó (25.), Ottlik Máté (52.), Kalapács (73.).

Előző sztori

Orbán Viktor: Brüsszelben változásra van szükség!

Következő sztori

Nagy István: politikai köntösbe bujtatott piacszerzési akció zajlik