Tanulságos volt a szegedi csapatok számára a Vidux kupa

Remek hangulatban telt az immár 4. alkalommal megrendezett Vidux kupa. A férfiak magabiztosan kezdték a tornát a sokat hibázó Kecskemét ellen, de az első szett sikere után leült a játék, amit a Kecskemét kihasznált.

Berkes Zoltán vezetőedző elmondta, hogy tudatosan nem nyúlt bele a játékba, hiszen szerette volna látni, hogy a csapat hogyan tud felállni egy szorult helyzetből. Ezt játékosaival is megbeszélte, így végülis csere nélkül játszották végig mindkét találkozójukat. A Dunaújváros ellen leginkább azok a játékosok kerültek pályára, akiknek eddig kevesebbet játékperc jutott. Ők pedig könnyedén felvették a meccs ritmusát. Ennek köszönhető, hogy végül sikerült egy szoros találkozót vívni, amely szegedi sikerrel zárult.

Hasonlóan teljesített a női csapat is. Nekik a a Vidux kupa volt az első idei meccsélményük. Ez érződött is az első találkozón.  A Budaörs ellen görcsösen ment a játék, viszont az UTE-val szemben már igen harcias volt a csapat, aminek köszönhetően a lehetetlen helyzetekből is pontot tudtak szerezni.

Borítókép: Szegedi Röplabda Sportegyesület

via Szegedvolley

Előző sztori

Letartóztatásokat indítványoztak a pénteki lövöldözés ügyében

Következő sztori

A szegedi Cédrus Prémium Fitness is csatlakozik a nemzetközi Beactive Day-hez