A Partfürdőn ismét összemérték tudásukat a hallé főző mesterek

Idén is hatalmas érdeklődés övezi a hagyományos tiszai halászlé főző fesztivált. A rendezvényt három napon keresztül lehet élvezni a Partfürdőn.

A szombati napon baráti hallé főző társaságok mérik össze tudásukat. Civilek, pártok ragadtak fakanalat és több tucat bogrács alatt gyújtottak tüzet a mai nap folyamán a résztvevők. Főtt az igazi szegedi halászlé.

A remek hangulatú főzés verseny volt ugyan, de a hangsúly nem a helyezéseken, díjakon volt, hanem a jó hangulat megteremtésén, illetve a baráti beszélgetéséken.

A hagyományoknak megfelelően a Fidesz-KDNP standjánál barátok, családtagok, támogatók, segítők és aktivisták ültek egy asztalhoz, ahol jó ízűen fogyasztották el az elkészített halászlevüket.

Idén a nagy meleg miatt biztosra mentünk és a munka dandárját egy konyhában végeztük el, és onnan hoztuk ide a helyszínre a halászlevet. Körülbelül háromszáz vendég volt a standunknál, és senki nem maradt éhen. Az utolsó falatig elfogyott minden étel. Remek hangulatú, közösség építő program volt ismét a fesztivál. Jövőre folytatjuk!

mondta Német Ferenc, a szegedi Fidesz önkormányzati képviselője.
Előző sztori

Gulyás Gergely: tízből kilenc esetben Magyarország és Európa kárára születnek döntések

Következő sztori

Idén is útra kelt ötezer gumikacsa