Vágányzár miatt több troli és villamos is csak Anna-kútig közlekedik

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy sor menetrendi változást jelentett be a Szegedi Közlekedési Társaság jövő szombattól.

Június 17-től június 27-ig útfelújítás miatt ideiglenes vágányzár lép életbe. Az SZKT tájékoztatása szerint a Tisza Lajos krt. Hajnóczy utca és Gutenberg utca közötti szakaszon javítják az útburkolatot. A munkálatok a 3-as, 3F-es és a 4-es villamos vonalát érintik, továbbá a 8-as és a 10-es troli szakaszát.

A munkálatok ideje alatt Anna-kút és a Vadaspark, a Fonógyári út, valamint Kecskés végállomások között villamospótló autóbuszok közlekednek. A 8-as és a 10-es trolik a régi Anna-kúti megállóhelyen, az érintett – 20-as és 24-es – helyi járatos autóbuszok pedig Anna-kút (Tisza Lajos krt.) helyett a Dugonics tér felé haladva a régi Kálvin téri megállóhelyen, Glattfelder Gyula tér felé pedig a régi Anna-kúti megállóhelyen állnak meg.

A 3, 3F és 4-es villamosokhoz az átszállást a pótlóbuszokra Anna-kút (Tisza Lajos körút) megállónál biztosítanak, a 3/3F vonali pótlóbuszok Veresács utca megállóhelyet egyik irányban sem érintik.

Előző sztori

Júliustól az InterCity-kocsikon is használható lesz az országbérlet

Következő sztori

Megérkezett a sanghaji kollekció a Móra Ferenc Múzeumba