Videó és képgaléria

Történészi beszéddel és koszorúzással emlékezett meg a KDNP a Nemzeti összetartozás napjáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KDNP a szegedi Délvidék-országzászlónál tartotta meg a Nemzeti összetartozás napi megemlékezését. Magyarország 103 évvel ezelőtti megcsonkításáról dr. Miklós Péter történész, címzetes egyetemi tanár mondott beszédet, amelyet követően a KDNP képviselői, Mihálffy Béla, Haág Zalán, Ruzsa Roland, Dr. Gonda János és Dr. Polner Eörs koszorút helyeztek el az országzászlónál.

A megemlékezés ITT tekinthető meg.

Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs! Tegyünk együtt a magyarság békéért és biztonságáért, hiszen mi tudjuk: minden magyar felelős minden magyarért!”

írta Mihálffy Béla közösségi oldalán.

Hozzátette: a nemzeti összetartozás erejével most a békéért kell kiállnunk! 103 évvel a trianoni békediktátum aláírása után, a magyarság bizonyította, hogy a legnehezebb időket is képes átvészelni, ha összefog. A legsötétebb és legnehezebb pillanatokban számíthattunk egymásra, és ez a nemzeti összetartozás mentett meg minket! Ma háborús időket élünk, számtalan veszély leselkedik a magyarságra határon innen és túl.

Előző sztori

Lázár János: május elseje óta olcsóbb és egyszerűbb ingázni Magyarországon

Következő sztori

Mikler-parádéval előnyben a Pick Szeged a bajnoki döntőben