Politika

Rangos gazdasági konferencia vezető előadója lesz Novák Katalin

Rangos gazdasági konferencia vezető előadója lesz Novák Katalin

2023. június 8., csütörtök
Rangos gazdasági konferencia vezető előadója lesz Novák Katalin

Magyarország szerepe Európában címmel tart előadást Novák Katalin köztársasági elnök csütörtökön a Swiss Economic Forumon (Svájci Gazdasági Fórum - SEF) Interlakenben. A SEF Svájc vezető gazdasági konferenciája, amelyet június 8-án és 9-én 25. alkalommal rendeznek meg. A Valósítsuk meg! mottójú jubileumi találkozó egyik vezető előadója Novák Katalin lesz.

A rendezvényen minden évben az üzleti élet, a tudomány, a politika és a média több mint 1000 vezetője találkozik Interlakenben. Az idei fórum előadója lesz mások mellett Alain Berset, a Svájci Államszövetség elnöke; Garri Kimovics Kaszparov nemzetközi sakknagymester; Thomas Jordan közgazdász és jegybankár, a Svájci Nemzeti Bank igazgatótanácsának elnöke; Ian Matthew Morris történész, régész, a Stanford Egyetem professzora és Lisa Eckhart előadóművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.