Sport

Jótékonysági Pick Aréna futás lesz szombaton

Jótékonysági Pick Aréna futás lesz szombaton

2023. május 16., kedd
Jótékonysági Pick Aréna futás lesz szombaton

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén május 19-20. között rendezi meg a Szeretethíd Kárpátaljáért Önkéntes Napokat. Szombat 10 órától 12 óráig tartják meg az Aréna körfutást.

Az OTP Bank-Pick Szeged szoros kapcsolatot ápol a Magyar Református Szeretetszolgálat szegedi szervezetével, így csatlakozott eseményhez.

Szombat 10 órától 12 óráig várják azokat, akik szeretnék körbe futni a Pick Arénát.

A szervezők hangsúlyozták: ez nem verseny, hanem egy jótékonysági esemény, nincs nevezési díj, hanem adományokat várnak a szervezők. A kárpátaljai líceumok, az ott tanuló diákok és közösségek részére szeretnének mielőbb sporteszközöket beszerezni és eljuttatni hozzájuk.

A résztvevők a meghirdetett program keretein belül egy teljesített Aréna-körrel és önkéntes pénzbeli adományaikkal támogatást nyújthatnak a nemes célért. Az adományokat erre az alkalomra kihelyezett gyűjtőládába helyezhetik. Az összegyűlt adományok célba juttatása a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül történik.

Nincs közös bemelegítés, rajtszám, rajtceremónia, verseny. Mindenki akkor indul, amikor akar, hangolódhat a táv megtételére, majd nekiindulhat és teljesítheti.

AZ ÖNKÉNTES MUNKÁT IS BEMUTATJÁK

Az érdeklődők a jelzett időtartam alatt a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Szeged-Kálvin téri Református Egyházközség sátraiban kaphatnak információkat az önkéntes munka szépségeiről, rejtelmeiről, és a kárpátaljai magyarokhoz a Szeretethídon keresztül eljuttatott segítségről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.