Krimi

Három gyanúsítottat vettek őrizetbe az újszegedi gyilkosság miatt

Három gyanúsítottat vettek őrizetbe az újszegedi gyilkosság miatt

2023. május 29., hétfő
Három gyanúsítottat vettek őrizetbe az újszegedi gyilkosság miatt

Három gyanúsítottat vettek őrizetbe a vasárnap Szegeden történt haláleset miatt

- közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

Fotók: MTI/Donka Ferenc

Mint azt mi is megírtuk, szegedi járőrök vasárnap délután egy holttestet találtak Újszegeden. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja.

Az éjszaka folyamán a nyomozók három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket.

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. A telket a holttest felfedezését követően szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a vasárnap délutáni szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak. A sátor közelébe egy generátort is telepítettek, mert a helyszíni szemle az éjszakába nyúlt.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.