Egy pontot hozott Csákvárról a Szeged-Csanád GA

A gólnélküli első félidő 39. percében a Szatmári Lóránt kiállításával emberhátránybe kerültek a szegediek, ennek ellenére az 52. percben Gajdos Zsolt góljával a kék-feketék szereztek vezetést. A kiesés elkerüléséért küzdő hazaiak a 63. percben Vaskó Tamás találatával egyenlíteni tudtak, bár az utolsó félórában több helyzete volt a Csákvárnak, újabb gólt nem tdutak szerezni.

A döntetlennel a Szeged megtartotta esélyét, hogy előrelépjen az ötödik helyről a tabellán, ehhez az előttük két ponttal negyedik Gyirmót ellen nyerniük kell szezonbeli utolsó hazai meccsükön, jövő héten, vasárnap 17 órától. A harmadik Ajka négy ponttal vezet előttük, így a Veszprém megyei csapatnak botlania kell ahhoz az utolsó két fordulóban, hogy a dobogón zárjon a Szeged-Csanád GA.

Tóth Balázs: – Jól kezdtük a mérkőzést, de nem sikerült a kapuba találnunk. A Szeged a semmiből szerzett vezetést, de visszajöttünk a meccsbe, ám a második gólt nem sikerült begyötörnünk. Tegyük össze a kezünket, hogy van egy Vaskó Tomink …
Alekszandar Sztevanovics: – Majd hatvan percig emberhátrányban futballoztunk, s ez meghatározta a meccs képét. Megszereztük a vezetést, de gyorsan egyenlítettek a hazaiak, attól kezdve hősiesen védekeztünk. Úgy gondolom rászolgáltunk az egy pontra.

LABDARÚGÓ NB II, 35. FORDULÓ
AQVITAL FC CSÁKVÁRSZEGED CSANÁD GROSICS AKADÉMIA 11 (00)
Csákvár, 
Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezeti: Kovács Imre (Vörös Dániel, Nagy Viktor)
CSÁKVÁR: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, Körmendi – Fejős (Kocsis D., 64.), Magyar Zs. (Beliczky, 78.), Ominger – Torvund (Tamás, 78.), Vaskó, Baracskai (Gazdag V., 58.).Vezetőedző: Tóth Balázs.
SZEGED: Molnár-Farkas – Könczey, Szilágyi Z., Tóth B., Gera N. – Farkas A., Szatmári – Papp Á. (Prosser, 86.), Szakály D. (Bíró B., 75.), Géresi (Kővári, 62.) – Gajdos (Simon Á., 86.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
Gólszerző: Gajdos (0–1) az 52., Vaskó (1–1) a 63. percben
Kiállítva: Szatmári (második sárga lappal) a 39. percben

Előző sztori

Ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend a szegedi Feketesas utcában

Következő sztori

Egy szegedi gimnázium bekerült a TOP 30-ba, egy pedig kiesett a TOP 50-ből