Botka László is tud figyelmetlenül, mozgáskorlátozottakat akadályozva parkolni

Valamikor októberben Ruzsa Roland a Városháza előtt mozgáskorlátozott parkolóban állt meg autójával. Az önkormányzat közpénzből fenntartott propagandalapjának főszerkesztője ezt kiszúrta és szólt is a képviselőnek, majd írt egy cikket, amiben jól odamondott a kiskundorozsmai kormánypárti önkormányzati képviselőnek. Nem is feltétlen maradt a valóság talaján minden állításával.

Például.

„Az mindenesetre, mondjuk így, irritáló, hogy egy önkormányzati képviselő úgy gondolja, megengedheti magának, hogy így parkoljon.”

A képviselő elnézést kért a figyelmetlenségéért.

Lapunk birtokába jutott képek alapján most Botka Lászlón a sor, hogy elnézést kérjen. Mutatjuk:

Egy olvasónk küldte a felvételt, mely mellé annyit írt: neki szabad? Május elsején Botka a rokkant parkolót állta el.

Kedden elmentünk, hogy megnézzük, egész pontosan hova parkolt le a polgármester. A kapott kép alapján úgy látjuk, hogy Botka László nem a rokkant parkolóba állt be, hanem közvetlen elé parkolt. A mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyet viszont nem lehetett megközelíteni.

Ráadásul két egészen jól látható figyelmeztetés is van a vezetői oldalon, így látnia kellett hova parkolt.

Nyilván ezernyi magyarázat akadhat, hogy miért pont ott parkolt a polgármester, de a tény az attól még tény marad. Ugyanakkor az is biztos, hogy Botka László nem villámlátogatást tett a majálison, és ameddig ő ott szórakozott, a mozgáskorlátozottak parkolását autójával akadályozta.

Kíváncsian várjuk, hogy most ez mennyire lesz „irritáló” és „megengedheti magának a polgármester, hogy így parkoljon”?

Videóval
Előző sztori

Negyven határsértőt fogtak Nagylakon

Következő sztori

Miért érdemes a családdal nyaralni?