Hírzóna

A Fidesz-KDNP által napirenden tartott fejlesztést hajtott végre a szegedi városvezetés

A Fidesz-KDNP által napirenden tartott fejlesztést hajtott végre a szegedi városvezetés

2023. május 20., szombat
A Fidesz-KDNP által napirenden tartott fejlesztést hajtott végre a szegedi városvezetés

Újabb, a kormánypártok szegedi önkormányztai képviselői által régótab szorgalmazott fejlesztés történt Szegeden. Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester közösségi oldalán írta meg, hogy a Stefániát és a színházat is már rendőrségi kamerák figyelik. Hozzátette, hogy folyamatosan kapcsolnak be új kamerákat a közterületi kamerarendszerbe.

https://szegedma.hu/2021/05/szukseges-de-nem-elegseges-a-84-uj-terfigyelo-kamera-nemet-ferenc-szerint

A színház környékét és a Stefániát is a rendőrségre bekötött négy kamera figyeli, de az Oskola, az Oroszlán és a Bajza utcára is kihelyeztek három eszközt. Mára már több mint 160 kamera figyeli a várost.

"A kamerák felszerelésével nem a bűnözés szűnik meg, hanem a bűnmegelőzésben van hatalmas szerepe. Más városokban, például Makón, radikikálisan csökkent bizonyos bűnesetek száma azzal, hogy kamerákat szereltek fel és kötöttek be a rendőrségre. A szegedi Fidesz és KDNP képviselői régóta napirenden tartják ezt a témát a különböző bizottságokban, és Közgyűlésen is. A szegediek biztonságérzetén van mit javítani, ezért is örömmel tapasztalom, hogy ha nem is gyorsan, de lépett az ügyben a város vezetése"-nyilatkozta lapunknak Német Ferenc, a Fidesz önkormányzati képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.