A Fidesz kampányvideóban gyűjtött össze számos baloldali háborúpárti megnyilvánulást

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Fidesz figyelemfelhívó kampányt indít – vetítette elő Hollik István még pénteken az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában, amelyet ma közzé is adtak.

A kormánypárt kommunikációs igazgatója hangsúlyozta, hogy a kampányra azért van szükség, mert a baloldal a háború pártján áll, és „minden magyar embernek joga van tudni”, hogy ez milyen veszélyekkel jár.

  • A videóban hallhatjuk Karácsony Gergely azon kijelentését, hogy szerinte Magyarország jelenleg hadban áll Oroszországgal.
  • Tordai Bencének, a Párbeszéd – Zöldek társelnökének, azon megnyilvánulását, miszerint: „ahogy minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, úgy Magyarországnak is kellene”.
  • Szerepel benne a Momentumos Cseh Katalin, amikor szintén nyíltan kimondja, „egyértelmű, hogy a NATO-nak segítenie kell Ukrajnának avval, hogy megkapják azokat a fegyvereket, amikkel meg tudják vívni ezt a háborút”.
  • Továbbá Márki-Zay Péter Partizán-interjúja is bekerült, amikor még az összefogott balliberális ellenzék egykori miniszterelnökjelöltjeként jelentette ki, hogy ha a NATO úgy dönt, akkor akár katonai segítséget is biztosítani kell.
Előző sztori

Szegedi vk győzelme után a poznani kajak-kenu világkupán is nyert Varga Ádám

Következő sztori

Az Újszegedi Szabadtéri Színpad több eseményére is már elfogyott a jegy, pedig még több mint egy hónap van hátra