Végletekig kiélezett csatában kerültek előnybe a szegedi röplabdázók

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megnyerték az NB I-es bajnoki döntő első mérkőzését a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabázói a MEAFC-Miskolc ellen. A szegediek hazai pályán kezdték meg három győztes mérkőzésig tartó párharcot, és 3:2-re nyerték meg. Folytatás csütörtökön Miskolcon, majd a harmadik meccset május 1-én Szegeden rendezik.

“Az első két szettben nagyon jól éreztük az ellenfél játékát, tudtuk uralni a meccset. Ebben a bajnokságban többször is előfordult, hogy lassabban indult be számunkra egy-egy mérkőzés, de most ez nem így történt. Ennek kifejezetten örültem, hiszen a kezdetektől azzal a tűzzel játszottak a játékosaim, amire képesek és ezt meg is tudták őrizni. A harmadik és negyedik szettben az ellenfél játéka feljavult, mi pedig több olyan hibát elkövettünk, amiket korábban nem. Ennek ellenére nagyon becsülendő, hogy a csapatom ilyen nehéz helyzetből is fel tudott állni és győzelmet tudott aratni. Ehhez viszont elengedhetetlen volt a csapatkapitányunk, Csányi Dániel, aki a hátán tudta vinni a csapatot a végjátékban.”-mondta a meccs után Fésűs Erzsébet, a szegediek vezetőedzője.

Előző sztori

Szegedi busz ablakát törte be sörösüveggel, vádemelés lett a vége

Következő sztori

Orbán Viktor: Ez a siker kulcsa