Hírzóna

Támadták az LMBTQ népszavazást, most díjat kaphatnak

Támadták az LMBTQ népszavazást, most díjat kaphatnak

2023. április 6., csütörtök
Támadták az LMBTQ népszavazást, most díjat kaphatnak

2022 legjobb civil kezdeményezései közé sorolták az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság Érvénytelen kérdésre érvénytelen válasz elnevezésű kampányát

- számol be róla aMagyar Nemzet.

A gyermekvédelmi népszavazás érvénytelenségét célzó kezdeményezés – amely több mint száz pályázat közül került a legjobb huszonötbe – a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány által létrehozott Civil díj Legnagyobb hatású projekt kategóriájában versenyez. 

A referendum szabotőreinek tevékenységét egyébként nem először akarják díjjal jutalmazni. Tavaly szeptemberben a Václav Havel Könyvtárral és a Charta 77 Alapítvánnyal együttműködve az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése jelölte díjra a szabotázsakcióban részt vevő szervezeteket.

Érdemes azonban kiemelni: 

a Soros-szervezetek hónapokon át tartó kampánya ellenére 2022. április 3-án 3,7 millió választó helyezkedett a genderideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra.

A teljes cikk ITT érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.