Támadták az LMBTQ népszavazást, most díjat kaphatnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Soros-féle Amnesty International és a Háttér Társaság a gyermekvédelmi népszavazást szeretné ellehetetleníteni, "munkásságukért" most díjat kaphatnak.

2022 legjobb civil kezdeményezései közé sorolták az Amnesty International Magyarország és a Háttér Társaság Érvénytelen kérdésre érvénytelen válasz elnevezésű kampányát

– számol be róla a Magyar Nemzet.

A gyermekvédelmi népszavazás érvénytelenségét célzó kezdeményezés – amely több mint száz pályázat közül került a legjobb huszonötbe – a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány által létrehozott Civil díj Legnagyobb hatású projekt kategóriájában versenyez. 

A referendum szabotőreinek tevékenységét egyébként nem először akarják díjjal jutalmazni. Tavaly szeptemberben a Václav Havel Könyvtárral és a Charta 77 Alapítvánnyal együttműködve az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése jelölte díjra a szabotázsakcióban részt vevő szervezeteket. 

Érdemes azonban kiemelni: 

a Soros-szervezetek hónapokon át tartó kampánya ellenére 2022. április 3-án 3,7 millió választó helyezkedett a genderideológiát elutasító, a kiskorú gyermekek védelmét szorgalmazó álláspontra. 

A teljes cikk ITT érhető el.

Előző sztori

Ma sem lesz melegünk, de már nem várható és és hó

Következő sztori

Nagycsütörtökkel elkezdődik a szent háromnap