Ismét megrendezik a ,,közeledik a család” vetélkedőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén is lesz ,,közlekedik a család” Csongrád-Csanád vármegyében. A vetélkedő célja, hogy a legfiatalabbak megismerkedjenek a körültekintő és példamutató közlekedéssel, az idősebbek pedig átismételjék azt – nyilatkozta Vad Róbert a vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának titkára a Rádió 88-nak.

Mint mondta, a személyi sérülések megelőzése érdekében rendezik meg a vetélkedősorozat vármegyei fordulóját május 20-án a Napfény Park Bevásárlóközpont parkolójában. A vetélkedőre olyan családok jelentkezését várják, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, illetve 6-17 év közötti gyermeket nevel – nyilatkozta Vad Róbert.

Hozzátette, a rendezvény célja, hogy a közlekedők széles rétege számára – legyenek gyalogosok, kerékpárosok, gépjárművezetők – ráirányítsák a figyelmet a biztonságos közlekedés és a szülői példamutatás fontosságára, valamint a család közösségépítő erejére.

A legeredményesebb család részt vehet a vetélkedő szeptemberi országos fordulójában, ahol egy gépkocsit nyerhetnek.

Előző sztori

Egész hétvégén tart a magyar film napja

Következő sztori

Íme a TOP-5 legjobb férfi parfüm ‐ 2023-as rangsorolás alapján