Baleset

Több külföldi jármű is összeütközött az M5-ösön Szeged felé

Több külföldi jármű is összeütközött az M5-ösön Szeged felé

2023. március 22., szerda
Több külföldi jármű is összeütközött az M5-ösön Szeged felé

Négy jármű ütközött össze az M5-ös autópálya 74-es kilométerénél a Szeged felé vezető oldalon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel szerda hajnalban.

Ma hajnalban összeütközött négy külföldi jármű Lajosmizse határában, az M5-ös Szeged felé vezető oldalán. A rendelkezésre álló információk szerint egy Szeged felé haladó trélert vontató kocsiba hátulról nagy sebességgel belehajtott egy kisteherautó. Az első jármű emiatt a belső szalagkorlátnak ütközött.

A vontatmány leszakadt, a kocsi az útszéli kerítésnek csapódott.

Ezután a sztrádán marad, míg a tréleren lévő autónak egy másik gépjármű a sötétben neki hajtott, ettől a tréler többször is megpördült.

A műszaki mentést a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók végzik, az érintett útszakaszt erre az időre teljesen lezárták. Egy embert a mentősök a helyszínen elláttak.

Fotók: Donka Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.