Sport

Megvan Juan Carlos Pastor új állomáshelye

Megvan Juan Carlos Pastor új állomáshelye

2023. március 6., hétfő
Megvan Juan Carlos Pastor új állomáshelye

Ahogy azt korábban megírtuk, június 30-án közös megegyezéssel megszűnik Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics szerződése a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál.

Azt még nem tudni, hogy a Pick Szegedet ki irányítja jövőre, a spanyol tréner azonban már megtalálta új állomáshelyét.

Nyártól az egyiptomi válogatott élén folytatja edzői pályafutását.

A poszton egykori játékosát, a Pick Szeged korábbi szélsőéjét, Roberto García Parrondot, akinek szerződését nem hisszabbították meg, mivel a német Melsungen kispadját választotta.

„Pastort azért szerződtettük, hogy érmet nyerjünk a 2024-es olimpián”

 – nyilatkozta Amr Szalah, a szövetség főtitkára, miután egyéves szerződést kötöttek az edzővel. Pastor három magyar bajnoki címet, egy-egy Magyar Kupát és EHF-kupát nyert a csongrádiakkal.

„Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon” – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.