Megvan Juan Carlos Pastor új állomáshelye

Ahogy azt korábban megírtuk, június 30-án közös megegyezéssel megszűnik Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics szerződése a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatánál.

Azt még nem tudni, hogy a Pick Szegedet ki irányítja jövőre, a spanyol tréner azonban már megtalálta új állomáshelyét.

Nyártól az egyiptomi válogatott élén folytatja edzői pályafutását.

A poszton egykori játékosát, a Pick Szeged korábbi szélsőéjét, Roberto García Parrondot, akinek szerződését nem hisszabbították meg, mivel a német Melsungen kispadját választotta.

„Pastort azért szerződtettük, hogy érmet nyerjünk a 2024-es olimpián”

 – nyilatkozta Amr Szalah, a szövetség főtitkára, miután egyéves szerződést kötöttek az edzővel. Pastor három magyar bajnoki címet, egy-egy Magyar Kupát és EHF-kupát nyert a csongrádiakkal.

„Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodálatos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon” – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Előző sztori

Súlyos baleset történt a Dobó utcában, többen megsérültek

Következő sztori

Novák Katalin: a nyugati világban a nőknek már hasonló esélyük van az érvényesülésre, mint a férfiaknak