Közélet

Letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-be átigazolt pedofilt

Letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-be átigazolt pedofilt

2023. március 8., szerda
Letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-be átigazolt pedofilt

Továbbra is letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-s politikust, ugyanis a Kaposvári Törvényszék helybenhagyta az elsőfokú bíróság egy héttel korábban meghozott döntését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a volt ellenzéki politikus a gyanú szerint egy 13 éves kisfiúval fajtalankodott. A férfi ellen körözést adtak ki, a rendőrök pedig végül Körmend környékén kapták őt el.

Helybenhagyta a Kaposvári Törvényszék az elsőfokú bíróság – harminc napra vonatkozó – végzését a pedofíliával gyanúsított volt LMP-s politikus letartóztatásáról – közölte Vadócz Attila, a törvényszék szóvivője. Emlékezetes, a Kaposvári Járásbíróság a szökés és elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, valamint a bűnismétlés veszélye miatt hozta meg a legszigorúbb kényszerintézkedésről szóló döntését egy héttel ezelőtt.

A legutóbbi fejlemények szerint Kovács Gábor egy 13 éves kaposvári kisfiút az erdő szélén kényszerített orális szexre. A férfi 1994 óta aktív ellenzéki politikus, amelyről itt írunk bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.