Letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-be átigazolt pedofilt

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra is letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-s politikust, ugyanis a Kaposvári Törvényszék helybenhagyta az elsőfokú bíróság egy héttel korábban meghozott döntését – tudta meg a Magyar Nemzet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a volt ellenzéki politikus a gyanú szerint egy 13 éves kisfiúval fajtalankodott. A férfi ellen körözést adtak ki, a rendőrök pedig végül Körmend környékén kapták őt el.

Helybenhagyta a Kaposvári Törvényszék az elsőfokú bíróság – harminc napra vonatkozó – végzését a pedofíliával gyanúsított volt LMP-s politikus letartóztatásáról – közölte Vadócz Attila, a törvényszék szóvivője. Emlékezetes, a Kaposvári Járásbíróság a szökés és elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, valamint a bűnismétlés veszélye miatt hozta meg a legszigorúbb kényszerintézkedésről szóló döntését egy héttel ezelőtt.

A legutóbbi fejlemények szerint Kovács Gábor egy 13 éves kaposvári kisfiút az erdő szélén kényszerített orális szexre. A férfi 1994 óta aktív ellenzéki politikus, amelyről itt írunk bővebben.

Előző sztori

A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Következő sztori

Az Európai Bizottság erkölcsi károkat okozott a magyar egyetemeknek