Baleset

Két baleset történt egymás után az M5-ösön, az egyik halálos kimenetelű volt

Két baleset történt egymás után az M5-ösön, az egyik halálos kimenetelű volt

2023. március 30., csütörtök
Két baleset történt egymás után az M5-ösön, az egyik halálos kimenetelű volt

Súlyos, végzetes kimenetelű karambol történt az M5-ös autópályán, Lajosmizse közelében. Két kamion és egy kisbusz ütközött össze.

Budapest felé haladt egy bolgár rendszámú kamion, amikor a feltorlódott kocsisort megállt, amit a mögötte lévő román kamion vezetője későn észlelt. Ezért az előtte álló kamionba belehajtott, aminek következtében még egy kisbusszal is összeütközött.

A román kamion betonrudat szállított, ami a nagy ütközéstől előrecsúszott, és leszakította a vezetőfülkét.

A beszorult sofőrt a Délmagyar információi egy katonának kellett kiszabadítania. A 60 év körüli férfit a mentők már hiába próbálták újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette. A bolgár kamion sofőrje és a szerb kisbusz utasai nem sérültek meg.

A balesett miatt több kilométeres torlódás alakult ki. A helyszínelést még be sem fejezték, amikor pár kilométerrel arrébb újabb három kamion ütközött. Annál a karambolnál is beszorult az egyik sofőr a fülkébe. Emiatt ismét teljesen lezárták az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalát, most már Lajosmizse és Kecskemét között.

Fotó: Donka Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.