Baleset

Halálos baleset és beázott pince miatt riasztották a tűzoltókat

Halálos baleset és beázott pince miatt riasztották a tűzoltókat

2023. március 17., péntek
Halálos baleset és beázott pince miatt riasztották a tűzoltókat

Több balesethez és egy vészhelyzethez vonultak ki a tűzoltók, az egyik tragikus végkimenetelű volt.

Halálos baleset történt csütörtökön délelőtt Szentesnél, a 4516-os úton. Egy autó lesodródott, az út menti fának ütközött, majd a szántóföldbe csapódott. A szentesi hivatásos tűzoltók feszítővágóval emelték ki a sofőrt, majd átadták a mentőknek. A középkorú férfi a helyszínen életét vesztette.

Csütörtökön délután ét személyautó is összeütközött az M43-as autópályán Kövegynél. A balesetben senki nem sérült meg, de a roncsok akadályozták a forgalmat. A makói és a mezőkovácsházi hivatásos egységek teljes útlezárás mellett végezték el a műszaki mentést, ezt követően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább az autópályán.

Több, mint fél méter magasan állt a víz egy családi ház pincéjében Szegeden, veszélyeztetve az ott található tárgyakat és a fűtőberendezést. A szegedi egység szivattyúval, rövid idő alatt eltávolította a nagy mennyiségű vizet.

(Katasztrófavédelem)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.