Hírzóna

Döbbenetes belső kamerás videón az M1-es tömegszerencsétlenség

Döbbenetes belső kamerás videón az M1-es tömegszerencsétlenség

2023. március 12., vasárnap
Döbbenetes belső kamerás videón az M1-es tömegszerencsétlenség

Tegnap délután fél 3-kor tömegbaleset történt az M1-es autópályán Herceghalomnál. A balesetet a hatalmas szél kavarta porfelhő miatt kialakult rossz látási viszonyok okozták. Ahogy ezen a belső kamerás felvételéen is lászik, néhány méteres volt a látótávolság.

Ennek a kamionnak a belsőkamerás felvétele volt a fenti, mint látható, átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávban állt meg.

A helyszínről sorra jelentek meg a drámai képek.

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Egy 44 éves férfi vesztette életét az M1-es autópályán, Herceghalom térségében szombaton történt tömegbalesetben, holttestét egy kiégett személyautó roncsa alatt találták meg; a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap reggel a rendőrségi honlapon. A közlemény szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Az elhunyt férfin kívül 39-en sérültek meg; a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.

A BRFK közleménye szerint a forgalom Budapest irányába vasárnap 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.