Döbbenetes belső kamerás videón az M1-es tömegszerencsétlenség

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tegnap délután fél 3-kor tömegbaleset történt az M1-es autópályán Herceghalomnál. A balesetet a hatalmas szél kavarta porfelhő miatt kialakult rossz látási viszonyok okozták. Ahogy ezen a belső kamerás felvételéen is lászik, néhány méteres volt a látótávolság.

Ennek a kamionnak a belsőkamerás felvétele volt a fenti, mint látható, átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávban állt meg.

A helyszínről sorra jelentek meg a drámai képek.

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Egy 44 éves férfi vesztette életét az M1-es autópályán, Herceghalom térségében szombaton történt tömegbalesetben, holttestét egy kiégett személyautó roncsa alatt találták meg; a rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap reggel a rendőrségi honlapon. A közlemény szerint a balesetben 41 gépjármű volt érintett. Az elhunyt férfin kívül 39-en sérültek meg; a rendelkezésre álló adatok szerint ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten könnyebben.
  
A BRFK közleménye szerint a forgalom Budapest irányába vasárnap 0 óra 45 perckor, Győr irányába 5 óra 15 perckor indulhatott meg.

Előző sztori

Kocsis Máté: a magyar baloldal a nyugati világ háborúpárti álláspontját képviseli

Következő sztori

Szegedi ötödik hely a rövidpályás gyorskorcsolyázók világbajnokságán