A lakosság segítségét kéri a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben ellopta a sértett pénztárcáját.

A Szegedi Rendőrkapitányság közleménye alapján az elkövető 2022. december 19-én délben egy szegedi üzletben ellopta a sértett bevásárlókocsiban őrizetlenül hagyott pénztárcáját. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőkről.

Fotó: Police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitánysága 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

A negyedik jegyző távozik Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter polgermestersége alatt

Következő sztori

Letartóztatásban tartják az egykori MSZP-s, majd LMP-be átigazolt pedofilt