Szórakozás

A Harry Potter világát megidéző kávézó nyílt Szegeden

A Harry Potter világát megidéző kávézó nyílt Szegeden

2023. március 10., péntek
A Harry Potter világát megidéző kávézó nyílt Szegeden

Pénteken megnyitotta kapuit a Mars téren a Harry Potter világában szereplő Három Seprű kávézó és ,,bájitalozó". A hely azt írja közösségi oldalán, hogy már 99 foglalásuk van.

Ritka az, amikor egy kávézónak már napokkal a nyitás előtt 100 foglalása van és a teljes nyitóhétvégéjére betelt a helyek. A Három Seprű esetében azonban pontosan erről van szó. Ennek két oka van: egyrészt a hely meglehetősen kicsi, de annál családiasabb, másfelől a népszerű fantasy-univerzum stílusában még nem csináltak hasonlót Szegeden.

Aki esetleg valamiért nem tudná, azoknak elmondjuk, hogy a Három Seprű egy, a Harry Potter filmekben és könyvekben előforduló vendéglátóhely, ahol a varázslók és boszorkányok töltik szabadidejüket. A szegedi kávézó azonban elmondása szerint a varázstalan embereket, azaz a muglikat is várja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.