12 éves lányt zaklatott egy férfi a szegedi villamoson

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A fiatal lányt ráadásul már korábban is figyelte a zaklató.

Napokon keresztül követett egy 12 éves lányt egy 40 éves férfi – számolt be róla a Bors. A lap szerint többször is találkoztak, ugyanakkor a lány szerencséje az volt, hogy a szülők vagy a járművezető mindig közbeléptek, mielőtt a férfi hozzáért volna a kislányhoz, akit állítólag el akart vinni.

A kislány anyukája a Borsnak azt nyilatkozta, hogy a férfi hétfőn még csak követte a lányát, aki akkor az osztálytársával tartott hazafelé az iskolából. A lány ezt észlelve telefonon kért segítséget édesanyjától, aki a környéken élő szülőktől kért segítséget – ekkor sikerült megmenteni őt a zaklatástól.

Két nappal később újra megjelent a férfi, azonban ekkor nem volt a kislánynál a telefon. Mikor férfi pásztázni kezdte őt, az utasok a védelmére keltek.

Ekkor megindult a lány felé és azt hangoztatta, hogy el akarja vinni őt, mert nincs pénze. Az utasok és a sofőr szerencsére közbeavatkoztak, lezavarták a férfit a járatról, aki állítólag még dulakodott is.

A bors úgy tudja, a fenti eset március 23-án, a 16 óra utáni, Szeged vasútállomás felé haladó 2-es villamoson történt, a rendőrség pedig szemtanúkat keres.

Előző sztori

Visszatérhetnek a mínuszok a jövő héten

Következő sztori

Kikapott az alapszakasz utolsó idegenbeli meccsén a Szedeák