Jótékonysági bállal ünnepelt a VargaBalett Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szombati, zenés-táncos jótékonysági vacsoraesten a szülők, barátok, támogatók közössége 442 500 forinttal járult hozzá a szegedi és makói növendékek ez évi szakmai és élményprogramjaihoz – áll a VargaBalett Táncműhely közleményében.

A rendezvényen az alapító táncművész, Varga József úgy fogalmazott, a tíz évvel ezelőtti növendékek közül sokan választották hivatásuknak a táncművészetet, és ma ott vannak az ország vezető tánctársulataiban. A néhány évvel fiatalabb tehetségeket a táncművészeti egyetem legjobb növendékei között tartják számon, és akik pár éve még óvodásként kerültek az együttes nagy családjába, ma már a Szegedi Kortárs Balett táncosaival együtt szerepelnek a Hamupipőke című mesebalettben.

– A következő tíz évre sem kívánok mást, mintsem hogy tartson ez a lendület, vagy még tovább fokozódjon, és sok-sok sikert éljünk meg együtt a gyerekekkel – fogalmazott a több szakmai díjjal elismert művészpedagógus. 

A jótékonysági bálon vendégeskedett a Szegedi Nemzeti Színház valamennyi színésze, László Boldizsár, Nánási Helga, Szilágyi Annamária, Kónya Krisztina és Szélpál Szilveszter. Az est 442 500 forintos bevétellel zárult, amit az évad versenyeire, nevezési díjakra, utazási költségekre valamint az öltözékekre fordítanak majd.

Előző sztori

Kimaradt egy vonat a Szeged-Budapest vonalon

Következő sztori

Enyhe, változékony időnk lesz a jövő héten