Indul a DK roadshow, Dobrev Klára ismét színre lép

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Gyurcsány Ferenc újra figyelmeztetett: velünk vagy velük.

Több mint három hónap után kedden Pécsen lép újra a nyilvánosság elé Dobrev Klára, aki a tervek szerint tavasszal több nagyvárosba is ellátogat – írja a Magyar Nemzet.

A lap emlékeztet: Dobrev Klára tavaly év végén gyakorlatilag eltűnt a nagyközönség elől, és mindez feltűnően egybeesett a brüsszeli korrupciós botrány kitörésével, melynek során hétről hétre válnak gyanúsítottá Gyurcsány Ferenc feleségének közvetlen párt- és frakciótársai. A jelek szerint Dobrevet most újra aktiválják, amihez férje a hétfői bejegyzésében meg is adta az alaphangot azzal, hogy a baloldal vezetőjeként eligazítást tartott az ellenzéki pártoknak.

Nem kell szeretni egymást. A hazát kell szeretni. Ebből pedig következik, hogy aki nincs a Fidesz ellen, az vele van. Akik pedig ellene vannak, azok vagy együttműködnek, vagy ha nem, akkor mégis a Fidesszel vannak. Velünk vagy velük. A hazával vagy a Fidesszel. Ez a választás

– nyomatékosította az irányt a Demokratikus Koalíció elnöke.

Miközben tehát Gyurcsány Ferencék kampányüzemmódba váltottak, a nagy riválisnak kikiáltott Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc arról beszélt: őt nem érdekli, hogy melyik az ellenzék legerősebb pártja, és nem fáj neki, ha valaki másra szavaz.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője, Deák Dániel a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy

csupán színjáték a DK és a Momentum közötti csörte, ami a szavazótábor maximalizálásáról szól egy későbbi DK–Momentum-koalíció létrehozásához.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Előző sztori

A gyermek élete szent és sérthetetlen -Orbán Viktor

Következő sztori

Botka 50