Politika

Indul a DK roadshow, Dobrev Klára ismét színre lép

Indul a DK roadshow, Dobrev Klára ismét színre lép

2023. február 21., kedd
Indul a DK roadshow, Dobrev Klára ismét színre lép

Több mint három hónap után kedden Pécsen lép újra a nyilvánosság elé Dobrev Klára, aki a tervek szerint tavasszal több nagyvárosba is ellátogat – írja aMagyar Nemzet.

https://szegedma.hu/2023/02/deutsch-tamas-gyurcsany-felesegenek-eltunese-feler-egy-beismeressel

A lap emlékeztet: Dobrev Klára tavaly év végén gyakorlatilag eltűnt a nagyközönség elől, és mindez feltűnően egybeesett a brüsszeli korrupciós botrány kitörésével, melynek során hétről hétre válnak gyanúsítottá Gyurcsány Ferenc feleségének közvetlen párt- és frakciótársai. A jelek szerint Dobrevet most újra aktiválják, amihez férje a hétfői bejegyzésében meg is adta az alaphangot azzal, hogy a baloldal vezetőjeként eligazítást tartott az ellenzéki pártoknak.

Nem kell szeretni egymást. A hazát kell szeretni. Ebből pedig következik, hogy aki nincs a Fidesz ellen, az vele van. Akik pedig ellene vannak, azok vagy együttműködnek, vagy ha nem, akkor mégis a Fidesszel vannak. Velünk vagy velük. A hazával vagy a Fidesszel. Ez a választás

– nyomatékosította az irányt a Demokratikus Koalíció elnöke.

Miközben tehát Gyurcsány Ferencék kampányüzemmódba váltottak, a nagy riválisnak kikiáltott Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc arról beszélt: őt nem érdekli, hogy melyik az ellenzék legerősebb pártja, és nem fáj neki, ha valaki másra szavaz.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője, Deák Dániel a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy

csupán színjáték a DK és a Momentum közötti csörte, ami a szavazótábor maximalizálásáról szól egy későbbi DK–Momentum-koalíció létrehozásához.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.