Így lesznek hősök az illegális lakásfoglalók Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Azokat a szegedi egészségügyi és katasztrófavédelmi dolgozókat ünnepli a polgármester, akiknek a kollégáit akarja utcára rakni a baloldali többségű önkormányzat.

A török-szíriai földrengés után hazánk azonnal mentőegységeket küldött a katasztrófa helyszínére. Szegedről három katasztrófavédő és három szakorvos indult a helyszínre. A drámai küzdelmüket és megfeszített munkájukat a bajba jutottak mellett az egész világ megköszönte a hősöknek, akik vasárnap este hazatértek Magyarországra.

Szegeden sem maradt el a köszönet, és a hála. Botka László baloldali polgármester közösségi oldalán, a házi propagandistájával íratott cikket megosztva köszönte meg a szegedi orvosok emberfeletti teljesítményét. Így illik, és ezt így is kell tenni.

Csakhogy van egy apró dolog, ami ront az összképen…

Ahogy azt korábban többször megírtuk, a baloldali városvezetés a független magyar bíróság véleménye szerint is törvénytelen lakásrendeletre hivatkozva a Szegedért és a szegediekért nap mint nap dolgozókat akar családostól utcára rakni az önkormányzat.

Köztük ápolókat, orvosokat, mentősöket és pedagógusokat. Ők most illegális lakásfoglalókként vannak elkönyvelve az önkormányzatnál.

Pont olyan egészségügyi dolgozókat penderítene utcára a baloldali többségű városvezetés az IKV közreműködésével, akiket most könnyes szemmel dicsér.

Ez felháborító is lehetne, azonban van itt még valami. Hogy tovább árnyaljuk a képet, az a házi propagandista, aki most az orvosok hősies teljesítményéről ír, korábban nem volt ennyire lojális az egészségügyi dolgozókkal. Korábban ugyanis

ő írta azt, hogy a szegedi egészségügyi dolgozók igazából nem érdemelnek önkormányzati lakást, még piaci áron sem, mert túl sokat keresnek.

Úgy tűnik hétköznapi hős, és hétköznapi hős között is van különbség Szegeden. Kiváltképp, ha lájkok gyűjtéséről van szó. És ez szerintük így rendben is van.

Előző sztori

Még idén összevonhatják a MÁV és a Volánbusz menetrendjét

Következő sztori

Szegeden is érezni lehetett a romániai földrengést