Hosszabbításban maradt alul a Naturtex-SZTE-Szedeák

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fájó vereséggel tért vissza az Újszegedi Sportcsarnokba a Szedeák.

Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, 19. forduló
Naturtex-SZTE-Szedeák–Kaposvár 83–85 (24–25, 23–16, 18–9, 12–27, 6–8) hosszabbítás után
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Praksh, Nagy V., Kovács N.  
Naturtex-SZTE-Szedeák: WASHINGTON 23/9, Polányi, NICHOLSON 13/3, Bognár 7, ROBERSON 21. Csere: Balogh 7, Person 12, Filipovics, Kerpel-Fronius. Vezetőedző: Nikola Lazics. 
Kaposvár: Brown 11/3, Petersen 22/15, Halmai 5/3, Gabric 10, HUGHES 18. Csere: PARSONS 19, Paár, Hendlein, Puska. Vezetőedző: Ivan Rudez. 

Nikola Lazics: – Nagyon nehéz valami okosat mondani… A második és a harmadik negyedben jól játszottunk, kontrolláltuk a meccset, tizenöt ponttal vezettünk. Szerintem a negyedik negyed első két perce volt a kulcs, amikor a Kaposvár egy kilenc-nullás szériát produkált, közel öt percig nem dobtunk pontot. Nem voltunk okosak, ezt mondtam a fiúknak az öltözőben a félidőben is, ha okosak leszünk, akkor nyerünk. Ott volt az esélyünk a meccs végén és a hosszabbításban is, de nem éltünk vele. A végén egy kicsit szerencsésebb volt a Kaposvár, megpróbálunk javítani a jövőben.

Előző sztori

Kigyulladt egy garázs Újszegeden

Képek a cikkben
Következő sztori

Meseszép téli képek Erdélyből és a Balatonról