Egy félidő előnyt adott a Szeged-Csanád GA a Szentlőrincnek

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Még soha nem nyert a Szentlőrinc ellen a Szeged-Csanád GA, de a tabellán elfoglalt helyezések alapján joggal várhatták a szurkolók, hogy a 22. fordulóban a Szent Gellért Fórumban megszakad a rossz széria.

Az első huszonkilenc percben a Szeged volt ugyan a kezdeményezőbb, de eseménytelen volt a mérkőzés. A szentlőrinciek a 29. percben egy megpattanó szabadrúgásból vezetést szereztek, az előnyüket pedig a 38. és a 45. percben újabb góllal növelték a rendkívül kapkodva és sok hibával játszó Szeged ellen.

A második félidőben a Szeged Papp Áron góljával gyorsan szépített, majd a kapu elé szegezte ellenfelét. Hiába volt azonban fölényben, újabb gólt nem tudott szerezni. A 80. percben egy figyelmetlenség után viszont kapott egyet, és hiába lőtt gólt Kundrák Norbert 2 perccel később, az egyenlítésre már nem maradt ideje.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS: – Nem tudom, hol is kezdjem… Az első félidő után szörnyen éreztem magam, de így voltak vele a játékosok is. Uraltuk a meccset az elején, majd nyomás nélkül adtuk el a labdákat. Az első gól szerencsétlen volt, aztán jött az esély az egyenlítésre, de három méterről sem találtuk el a kaput. A szünet után reményt adtunk magunknak, de nehéz helyzetben voltunk. Sajnálom a szurkolóinkat, akik kijöttek erre a meccsre.
JEREMIÁS GERGŐ:
 – Az első félidőben jobban kezdett a Szeged, de ahogy ezt az időszakot átvészeltük, jobban játszottunk, a szerencsés gól hatásait jól lovagoltuk meg. A szünet utáni időszak nem tetszett, és míg az elején a játékkal, addig a második félidőben már a lelkesedésünkkel tűntünk ki. 

LABDARÚGÓ NB II 22. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–SZENTLŐRINC 2–4 (0–3)
Szeged, 
Szent Gellért Fórum, 400 néző. Vezette: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Szilágyi Norbert)
SZEGED-CSANÁD GA: Takács J. – Könczey (Beronja, a szünetben), Temesvári, Tóth B., Kővári – Papp Á., Farkas A. (Rácz B., 69.), Szakály D., Gajdos – Bíró B. (Kundrák, a szünetben), Haruna. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics
SZENTLŐRINC: Prokop – Farkas M., Keresztes, Tamás L., László D. – Papp G. B. (Csörgő, 68.) – Pintér Á. (Radosevic, 58.), Daróczi, Kesztyűs (Havas, 76.), Rétyi (Vidnyánszky, 68.) – Novák Zs. (Taipi, 58.) Vezetőedző: Jeremiás Gergő
Gólszerző: Papp Á. (47.), Kundrák (82.), ill. Daróczi (29.), Keresztes (37.), Rétyi (45.), Taipi (80.)Előző sztori

Évértékelőjében politikai ellenfeleit fenyegette Gyurcsány Ferenc

Következő sztori

A vármegyében kapcsolták le a legtöbb illegális bevándorlót szombaton