Sport

Egy félidő előnyt adott a Szeged-Csanád GA a Szentlőrincnek

Egy félidő előnyt adott a Szeged-Csanád GA a Szentlőrincnek

2023. február 5., vasárnap
Egy félidő előnyt adott a Szeged-Csanád GA a Szentlőrincnek

Még soha nem nyert a Szentlőrinc ellen a Szeged-Csanád GA, de a tabellán elfoglalt helyezések alapján joggal várhatták a szurkolók, hogy a 22. fordulóban a Szent Gellért Fórumban megszakad a rossz széria.

Az első huszonkilenc percben a Szeged volt ugyan a kezdeményezőbb, de eseménytelen volt a mérkőzés. A szentlőrinciek a 29. percben egy megpattanó szabadrúgásból vezetést szereztek, az előnyüket pedig a 38. és a 45. percben újabb góllal növelték a rendkívül kapkodva és sok hibával játszó Szeged ellen.

A második félidőben a Szeged Papp Áron góljával gyorsan szépített, majd a kapu elé szegezte ellenfelét. Hiába volt azonban fölényben, újabb gólt nem tudott szerezni. A 80. percben egy figyelmetlenség után viszont kapott egyet, és hiába lőtt gólt Kundrák Norbert 2 perccel később, az egyenlítésre már nem maradt ideje.

ALEKSZANDAR SZTEVANOVICS:– Nem tudom, hol is kezdjem... Az első félidő után szörnyen éreztem magam, de így voltak vele a játékosok is. Uraltuk a meccset az elején, majd nyomás nélkül adtuk el a labdákat. Az első gól szerencsétlen volt, aztán jött az esély az egyenlítésre, de három méterről sem találtuk el a kaput. A szünet után reményt adtunk magunknak, de nehéz helyzetben voltunk. Sajnálom a szurkolóinkat, akik kijöttek erre a meccsre.
JEREMIÁS GERGŐ:
– Az első félidőben jobban kezdett a Szeged, de ahogy ezt az időszakot átvészeltük, jobban játszottunk, a szerencsés gól hatásait jól lovagoltuk meg. A szünet utáni időszak nem tetszett, és míg az elején a játékkal, addig a második félidőben már a lelkesedésünkkel tűntünk ki.

LABDARÚGÓ NB II 22. FORDULÓ
SZEGED-CSANÁD GA–SZENTLŐRINC 2–4 (0–3)
Szeged,
Szent Gellért Fórum,400néző.Vezette:Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Szilágyi Norbert)
SZEGED-CSANÁD GA:Takács J. – Könczey (Beronja, a szünetben), Temesvári, Tóth B., Kővári – Papp Á., Farkas A. (Rácz B., 69.), Szakály D., Gajdos – Bíró B. (Kundrák, a szünetben), Haruna.Vezetőedző:Alekszandar Sztevanovics
SZENTLŐRINC:Prokop – Farkas M., Keresztes, Tamás L., László D. – Papp G. B. (Csörgő, 68.) – Pintér Á. (Radosevic, 58.), Daróczi, Kesztyűs (Havas, 76.), Rétyi (Vidnyánszky, 68.) – Novák Zs. (Taipi, 58.)Vezetőedző:Jeremiás Gergő
Gólszerző:Papp Á. (47.), Kundrák (82.), ill. Daróczi (29.), Keresztes (37.), Rétyi (45.), Taipi (80.)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.