Sport

Tanulságos vereséggel kezdte a középszakaszt a Szegedi RSE

Tanulságos vereséggel kezdte a középszakaszt a Szegedi RSE

2023. január 30., hétfő
Tanulságos vereséggel kezdte a középszakaszt a Szegedi RSE

Nem a tervek szerint indult a férfi röplabda NB I középszakasza a Vidux-Szegedi RSE számára. Bár Fésüs Erzsébet tanítványai legutóbb győzelmet arattak a DKSE ellen – ezért is végeztek nagy fölénnyel az alapszakasz élén –, a középszakasz hazai nyitányán vereséget szenvedtek a dunaújvárosi riválistól.

– Tanulságos mérkőzés volt ez számunkra, ebből is erőt meríthetünk, és átgondolhatjuk, mi az amin javítanunk kell még a következő fordulóig. A legnagyobb problémánk ezen a meccsen a nyitással, valamint a nyitásfogadással volt, ezek pedig olyan elemei a játéknak, amik egyáltalán nem elhanyagolhatóak. Senkinek nem esett jól a vereség, de nem fogunk elkeseredni. Tanulnunk kell belőle, hogy a következő mérkőzésre másképp tudjunk menni Dunaújvárosba – nyilatkozta a klub honlapjának Fésüs Erzsébet, a szegediek vezetőedzője.

Férfi NB I Liga Középszakasz
Vidux-Szegedi RSE-DKSE1:3 (23:25, 19:25, 25:18, 18:25)
Szeged, 95 néző. Vezette: Filibér, Bibók.
Vidux-Szegedi RSE: Piti Richárd, Kasnyik Bence, Tomás Dileo, Honti Szilárd, Davi Pozzobon, Csányi Dániel.Csere: Borsi Levente (libero), Polyák Ábel (libero), Bodnár Lajos, Sarnyai Ákos, Kiss Gábor, Demcsák Balázs.
Vezetőedző: Fésüs Erzsébet.

Fotó: Szegedi RSE/Kocsis Alíz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.