Egyetem

Nyílt napot tart a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napot tart a Szegedi Tudományegyetem

2023. január 25., szerda
Nyílt napot tart a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napra és szülői értekezletre várja az érdeklődőket a Szegedi Tudományegyetem szombaton - közölte a felsőoktatási intézmény.

A nyílt napon a képzések bemutatása mellett szó lesz a felvételi változásokról, az ösztöndíjakról, a nyelvtanulási és a lakhatási lehetőségekről, valamint a felvételizők a jelentkezési lap kitöltésében is segítséget kapnak.

A József Attila Tanulmányi és Információs Központban tartandó eseményen Gellén Klára oktatási rektorhelyettes ad tájékoztatást egyebek között az egyetemi csereprogramokról, sportolási és kikapcsolódási lehetőségekről.

A rendezvényen az Oktatási Hivatal is beszámol a felvételi változásokról és a felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, majd bemutatkozik az SZTE Junior Akadémia, a Diákhitel Központ Zrt. és a Mathias Corvinus Collegium is - olvasható a tájékoztatóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.