Illegális bevándorlás

Megtámadta a rendőrt egy embercsempész Szegeden

Megtámadta a rendőrt egy embercsempész Szegeden

2023. január 24., kedd
Megtámadta a rendőrt egy embercsempész Szegeden

Az őt elfogni akaró járőrre támadt egy lengyel embercsempész hétfőn Szegeden - számolt be róla az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata.

Szeged külterületén, hétfőn hajnali fél egykor a járőrök egy lengyel rendszámú gépjárművet ellenőriztek. Az intézkedés kezdetekor kiszállt a lengyel állampolgárságú sofőr, majd elmenekült. Az utasok, hat magát szír állampolgárnak valló férfi, a járműben maradt. A rendőrök a közelben, egy szántásban megbújva találták meg, aki ököllel az odaérkező járőrre támadt. Elfogták, vele szemben hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt is eljárást indítottak.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 10 esetben összesen 131 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Szatymaz és Szeged területén, 4esetben 90főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

A borítókép illusztráció!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.