Hihetetlenül nehéz helyzetbe került a Szegedi VE

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton az Eger otthonában nyitja az évet a Szegedi Vízilabda Egylet OB I-es csapata. A szegedi pólósok önhibájukon kívül nehéz helyzetből várhatják a folytatást, ugyanis nem tudnak a Tiszavirág Sportuszodában edzeni, mivel bezárt a létesítmény, az önkormányzat pedig hiába kapott jelentős támogatást a kormánytól, nem nyitja újra.

Mint arról lapunk beszámolt, hiába kapott 1,3 milliárd forintos támogatást a kormánytól a szegedi önkormányzat, nem nyitják újra az uszodákat a városban. Emiatt rendkívül nehéz helyzetbe került Szeged OB I-es férfi vízilabdacsapata.

(…) hihetetlenül nehéz helyzetbe kerültünk. Nem tudunk a Tiszavirág Sportuszodában edzeni, mivel bezárt a létesítmény. Így nap mint nap utazunk, és Hódmezővásárhelyen gyakorlunk. Hálásak vagyunk a helyieknek, mert befogadtak bennünket, mert helyet biztosítanak nekünk. Nem tudjuk, mikor térhetünk vissza az otthonunkba. Reménykedünk, hogy hamarosan.

olvasható a drámai hangvételű bejegyzésben a Szegedi VE közösségi oldalán.

Mint írják, egyelőre az biztos, hogy a január 21-i mérkőzésüket Hódmezővásárhelyen vívják a Szolnok ellen. A bejegyzésben arra kérik a szurkolókat, hogy ha tehetik, akkor a helyszínről biztassák a csapatot, mert ebben a helyzetben nagy szükségük van a támogatásra.

Előző sztori

Magyarország visszalép a női kézilabda-Eb rendezésétől

Következő sztori

Novák Katalin a montenegrói elnökkel találkozott