Fejbe rúgta alvó édesapját egy makói férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, akit a bíróság által elrendelt bűnügyi felügyelet sem tartott vissza attól, hogy újabb bűncselekményt kövessen el – tájékoztatta lapunkat a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

Szanka Ferenc közölte, a megalapozott gyanú szerint a bíróság idén január 5-én rendelte el a férfi bűnügyi felügyeletét egy másik bűncselekmény miatt indult büntető eljárásban azzal, hogy makói ingatlanát nem hagyhatja el és a mozgását is technikai eszközzel figyelik.

A férfi alig tíz nappal ezután, január 14-én éjjel, a vele együtt lakó és alvó édesapját fejbe rúgta a közösen lakott házban, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva neki.

A védekezésre képtelen sértett sérelmére elkövetett testi sértés vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a férfi letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

A gyanúsított letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Szeged dobogós a veseátültetések terén

Következő sztori

Baleset: két autó összeütközött Domaszéknél