Közélet

Disznóvágás barátokkal

Disznóvágás barátokkal

2023. január 21., szombat
Disznóvágás barátokkal

Az, hogy egy párton, vagy frakción belül remek a kollegiális viszony, alapja a közös és eredményes munkának. Sokszor a munkakapcsolatból, az évek során barátság szövődnek, ez az ami még hatékonyabbá teszi képviselő munkáját.

Úgy tűnik, hogy Mihálffy Béla nyolc hónap alatt rengeteg barátra lelt az Országgyűlésben. Mint arról beszámoltunk róla a kormánypárti országgyűlési képviselő idén is prominens személyekkel vágott disznót. Míg avaly Orbán Viktor miniszterelnök látogatott a Homokhátságra disznót vágni, idén Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő mellett kormánypárti országgyűlési képviselők, Simicskó István, Hollik István, Nacsa Lőrinc, Demeter András, Bányai Gábor, Gyuris Zsolt mellett Nagy Attila, üllési polgármester és Ruzsa Roland, kiskundorozsmai és Haág Zalán szegedi önkormányzati képviselő segített a disznóvágásban Mihálffy Bélának.

Nem véletlen posztolta így Mihálffy Béla a közösségi oldalán:

Egy-egy ilyen kötetlenebb, baráti összejövetelen a napi ügyeken jóval túlmutató, mélyebb benyomást kapnak egy térség, jelenesetben a Homokhátság és Szeged mindennapjaiba, ami későbbiekben nem kevés lehetőséget kínál a hatékony közös gondolkodásra és közös munkára. Mihálffy Bélához rendszeresen érkeznek vendégségbe képviselőtársai, ahogy a szegedi politikus is nagyon sok meghívásnak tesz eleget. Ezek a kapcsolatok azok, amelyek rengeteget kamatozhatnak a későbbiekben a napi munkában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.