Illegális bevándorlás

Bosnyák embercsempészt fogtak a vármegyében

Bosnyák embercsempészt fogtak a vármegyében

2023. január 29., vasárnap
Bosnyák embercsempészt fogtak a vármegyében

Szombaton összesen 172 határsértőt tartóztattak fel és 122 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Csongrád-Csanád vármegyében a járőrök 8 esetben összesen 148 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom Szeged és Zákányszék területén.

Mórahalmon közigazgatási hajnalban a járőrök intézkedés alá vontak egy szerb személyautót, amelyet egy bosnyák férfi vezetett. A sofőrön kívül a járműben 7, magukat marokkói, szír, palesztin és afgán állampolgárnak valló férfi utazott.

A feltartóztatott illegális migránsok ellenőrzésük során afgán, algériai, marokkói pakisztáni, palesztin, szír, szomáliai és török állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.