Halálos baleset az M5-ösön: fának csapódott egy migránsokkal teli jármű

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Örkény térségében, a helyszínelés és műszaki mentés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát megállították – olvasható az Útinform honlapján.

 Mint írják, az M5-ös autópálya 56-os kilométerénél, Örkény térségében egy autó lesodródott az útról.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították.

Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetről a police.hu oldalon azt írta, egy migránsokat szállító jármű szenvedett balesetet Táborfalvánál.

Közölték: a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei akartak igazoltatni csütörtök délután egy személygépkocsit az M5 autópálya Budapest felé vezető oldalán, azonban a jármű a rendőrök többszöri jelzése ellenére nem állt meg és Táborfalva közelében egy fának csapódva állt meg.

A kocsiban hét külföldi volt, a sofőr elmenekült a helyszínről, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A baleset következtében egy férfi a helyszínen elhunyt, mindenki más súlyosan vagy könnyebben sérült – írták.

Az Útinform tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés miatt a Budapest felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat megállították. Az Útinform azt kérte: aki teheti, a 67-es jelű Lajosmizse/Cegléd csomópontban az 5-ös út felé kerüljön, az autópályára Örkénynél lehet visszatérni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Bolti lopás miatt rendőrségi akció volt a Nagyáruháznál

Következő sztori

Putyin tűzszünetet rendelt el az ortodox karácsony idejére