Hírzóna

Novák Katalin: a béke és biztonság még jobban felértékelődött

Novák Katalin: a béke és biztonság még jobban felértékelődött

2022. december 1., csütörtök
Novák Katalin: a béke és biztonság még jobban felértékelődött

A köztársasági elnök a zánkai Erzsébet-táborban rendezett Erzsébet-karácsony alkalmából tartott beszédében kiemelte: a béke és a biztonság a korábbinál is jobban felértékelődött a szomszédunkban dúló háború okán.

A kormány minden eszközzel szeretné elkerülni a háborút, az advent időszakában a felújított Erzsébet-táborban pedig különösen nagy hangsúlyt fektetnek az önfeledt együttlét feltételeinek megteremtésére - mondta az államfő.

Tíz évvel ezelőtt létesültek az Erzsébet-táborok, mára pedig Zánkán is és Fonyódligeten is megújultak a tábor épületei - idézte fel a köztársasági elnök, hozzátéve: a táborokat téliesítették, ezzel lehetővé vált, hogy idén télen 16 ezren vegyenek részt a zánkai tábor programjaiban. Novák Katalin karácsony előtt békés várakozást kívánt a jelenlévőknek.

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.