Krimi

Négy óra alatt elfogták a bombariadóval fenyegető nőt

Négy óra alatt elfogták a bombariadóval fenyegető nőt

2022. december 7., szerda
Négy óra alatt elfogták a bombariadóval fenyegető nőt

A szegedi rendőrök négy órán belül elfogtak egy 43 éves nőt, aki bejelentette, hogy egy bombát helyezett el a Szegedi Törvényszéken.

Mint ahogy mi is megírtuk, a rendőrség ügyeletére 2022. december 7-én 10 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy a Szegedi Járásbíróságon bomba fog robbanni. A kiérkező rendőrök a bíróság épületét kiürítették, majd átvizsgálták. A kutatás 13 órakor befejeződött, a rendőrök gyanús tárgyat, csomagot, robbanóanyagot vagy robbanószert nem találtak.


Az elvégzett adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül a nyomozók látókörébe került a feltételezett elkövető, akit a városban 4 órán belül elfogtak.

A nőt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt indult eljárás.

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.