Majdnem elárasztott a víz egy lakótelepet Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két autó karambolozott az M5-ösön, a szén-monoxid riasztó is megszólalt egy szegedi családnál és egy lakótelep is majdnem elázott a rossz vezetékek miatt – derül ki a Katasztrófavédelem hétvégi összesítőjéből.

Egy idős, beteg ember lakásába nem tudott bejutni a mentőszolgálat szombaton Szentesen. Az Apponyi térre riasztották a város hivatásos egységét. A tűzoltók kéziszerszámokkal feszítették fel a bejárati ajtót, majd a beteget átadták a mentők munkatársainak. 

Egy hatodik emeleti, lezárt lakásból szivárogni kezdett a víz Szegeden. Az alsóbb szinteken lévő lakások elkezdtek beázni tőle. A szegedi hivatásos egység nyitotta fel a lezárt lakást, a sérült vízvezetéket pedig elzárták. 

elzett a szén-monoxid-érzékelő egy szegedi családi házban vasárnap. A város hivatásos tűzoltói is méréseket végeztek a házban. A gázszolgáltató szakembereivel közösen átvizsgálták a tüzelő-és fűtőberendezéseket. A jelzőberendezésnek köszönhetően senkinek nem esett baja.

Nyolcan sérültek meg abban a balesetben, amely vasárnap történt Mórahalomnál – erről mi is írtunk. Egy személyautó borult fel az 55-ös úton. A műszaki mentést a szegedi hivatásos és a mórahalmi önkéntes tűzoltók végezték el.

Előző sztori

Fogynak a vásárlók a boltokban

Következő sztori

Családbarát munkahely lett az ELI ALPS Lézeres Kutatóközpont