Kis híján kiesett az erkélyen az a négyéves kislány, akit az anyja magára hagyott

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki idén nyáron tíz percre egyedül hagyta harmadik emeleti lakásukban kislányát, akit végül járókelők mentettek meg attól, hogy leessen az erkélyről.

A vádirat szerint a vádlott 2022. június 17-én, a kora esti órákban levitte a szemetet és elment a közeli kisboltba bevásárolni, otthon hagyva egyedül a négy éves kislányát.

A gyermek a nyitott erkélyajtón keresztül kivitt az erkélyre egy konyhaszéket, majd arra felállt, és az erkély korlátján átmászott, onnan visszamászni azonban már nem tudott. A korlátba kívülről kapaszkodó, hangosan síró gyermekre az utcán sétáló járókelők figyeltek fel. Egyikük felszaladt a lakáshoz, és annak zárt bejárati ajtaját berúgva visszahúzta a kislányt az erkélyre.

Az elkövetőt a járási ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntettével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Telt házas volt a jótékonysági Hobo-koncert Szegeden

Következő sztori

Befellegzett a benzinárstopnak? Újabb hibát találtak a százhalombattai finomítóban!