Politika

Kampányra készül a túlélésért küzdő MSZP

Kampányra készül a túlélésért küzdő MSZP

2022. december 12., hétfő
Kampányra készül a túlélésért küzdő MSZP

Megkezdte a felkészülést az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választásra – jelentették be a párt vezetői szombaton. Hiller István, az MSZP választmányának elnöke a párt Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón közölte: a szocialista párt minden demokratikus erővel, párttal és egyesülettel, civil szervezettel kész együttműködni, hogy a Fidesz rendszerét gyengítse - írja a lap.

Ironikus, hogy a közvélemény-kutatásokban rendre a parlamentbe jutási küszöb alatt tengődő MSZP a választásokra készül, hiszen a pártot sorra hagyták ott az elmúlt években a politikusai. Legutóbb idén ősszel Ujhelyi István európai parlamenti képviselő intett búcsút a szocialista pártnak, aki párttagsága utolsó időszakában úgy fogalmazott, hogy „elhervadt a szegfű”, majd javasolta, hogy a zuhanórepülésben lévő párt váltson nevet és engedje el a régi működési reflexeket.

Az emberveszteségek mellett az MSZP az utóbbi időkben elkezdte felélni megmaradt vagyonát, és végkiárusításba kezdett.

A közelmúltban apróhirdetés tudatta, hogy árulják a párt gödöllői székházát, valamint ugyancsak áruba bocsátott az MSZP egy budapesti, II. kerületi ingatlant, és eladták a XVI. kerületi pártszékházat is. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.