Kampányra készül a túlélésért küzdő MSZP

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megkezdte a felkészülést az MSZP a 2024-es európai parlamenti (EP-) és önkormányzati választásra – jelentették be a párt vezetői szombaton. Hiller István, az MSZP választmányának elnöke a párt Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón közölte: a szocialista párt minden demokratikus erővel, párttal és egyesülettel, civil szervezettel kész együttműködni, hogy a Fidesz rendszerét gyengítse – írja a lap.

Ironikus, hogy a közvélemény-kutatásokban rendre a parlamentbe jutási küszöb alatt tengődő MSZP a választásokra készül, hiszen a pártot sorra hagyták ott az elmúlt években a politikusai. Legutóbb idén ősszel Ujhelyi István európai parlamenti képviselő intett búcsút a szocialista pártnak, aki párttagsága utolsó időszakában úgy fogalmazott, hogy „elhervadt a szegfű”, majd javasolta, hogy a zuhanórepülésben lévő párt váltson nevet és engedje el a régi működési reflexeket.

Az emberveszteségek mellett az MSZP az utóbbi időkben elkezdte felélni megmaradt vagyonát, és végkiárusításba kezdett.

A közelmúltban apróhirdetés tudatta, hogy árulják a párt gödöllői székházát, valamint ugyancsak áruba bocsátott az MSZP egy budapesti, II. kerületi ingatlant, és eladták a XVI. kerületi pártszékházat is. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Előző sztori

Már 1400 riasztást kaptak idén a szegedi tűzoltők

Következő sztori

Tó a belváros szívében