Hazai bajnokit játszik a Goodwill Pharma az Andersen Ligában

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szombaton 20 órától a Goodwill Pharma Szeged az UNI Győr ETO HC csapatát fogadja az algyői jégpályán. A szegediek vezetőedzője, Zoran Jaramazovic szerint közönségszórakoztató meccsre van kilátás.

A szegedi másodosztályú jégkorongcsapat vezetőedzője úgy nyilatkozott, elégedett a csapat eddigi szereplésével.

,,A hat idegenbeli meccsünkből négyet megnyertünk, ami jó mérleg, ráadásul mindkét vereségünket csak szoros összecsapáson szenvedtük el.” – mondta.

Szombaton a Ligában először hazai meccs következik, azonban nem a kényszerből zárva tartott szegedi, hanem az algyői jégpályán. Zoran Jaramazovic ez a pálya kicsit kisebb, mint a szegedi, ami az ügyesebb, technikásabb játéknak kedvez. – Nyerni szeretnénk, megmutatni a szegedi közönségnek, hogy mire vagyunk képesek. Szerencsére elkészült a lelátó is, így többen szurkolhatnak majd nekünk – tette hozzá. Kiemelte, az UNI Győr ETO HC az egyik legerősebb hazai riválisuk, így biztos benne, hogy közönségszórakoztató meccsre van kilátás.

(szegedhoki.hu)

Előző sztori

Már megvásárolható a jövő évi autópálya-matrica

Következő sztori

Rekord a javából: huszonhat év, huszonhárom diploma