Tőkebevonás történt a szegedi Antavo-nál, a vállalatok a hűségre törekednek

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tízmillió eurós – több mint 4 milliárd forintos – tőkebevonás történt a személyre szabott hűségprogramokhoz digitális hátteret nyújtó, szegedi alapítású informatikai cégnél, az Antavónál – tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.

A közlemény szerint az Antavo Szegedről indult, komoly nemzetközi sikerekkel rendelkező tech cég, olyan nagynevű vállalatokkal dolgoznak együtt, mint a BMW, a KFC vagy a Biotech USA. A négy magyar magánszemély alapította londoni székhelyű Antavo Ltd. – az Antavo Kft. tulajdonosa – 10 millió eurós tőkebevonást hajtott végre a Euroventures, a Lead Ventures, az iEurope és az Innovation Nest, valamint magánbefektetők, köztük Várdy Zoltán startup mentor részvételével. Az új befektetés lehetővé teszi az Antavo számára, hogy tovább növelje nemzetközi jelenlétét és továbbra is jelentős hangsúlyt tudjon fektetni technológiai fejlesztésre.

Elmondásuk szerint a hűségprogramoknak manapság az eddiginél is komolyabb jelentősége van: a vásárlók megtartása minden eddiginél fontosabbá vált a vállalatok számára a világszintű gazdasági problémák miatt.

A cég által készített felmérés szerint a vállalatok 82 százaléka készül erre.

Kecsmár Attila, az Antavo társalapítója és ügyvezetője szerint manapság a piaci részesedésük megtartása érdekében a cégeknek kreatívabb és közvetlenebb módokra van szüksége, hogy kapcsolatot építsenek a vásárlóikkal.

Előző sztori

Gajdos Zsolt duplájával nyert a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Halálos baleset az M5-ösön: elütöttek egy gyalogost Szatymaznál