Több épületet is bezár a vizsgaidőszakban a Szegedi Tudományegyetem

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vártnál több épületet is bezár az SZTE EHÖK közleménye szerint az SZTE. A vizsgáztatási szünet mellett igazgatási szünet is lesz, két részben.

Prof. Dr. Gellén Klára Oktatási rektorhelyettes tájékoztatása, és az Energia-megtakarítási Program Intézkedési Tervének részeként jelentős változások érintik a vizsgaidőszakot és a vizsgáztatási rendet a Szegedi Tudományegyetem egész területén.

Az oktatási rektorhelyettes tájékoztatása szerint ugyan a vizsgaidőszak kezdetének és végének az időpontja nem módosul, sok épületben csökkentett teremkapacitás mellett folyik a vizsgáztatás.

Ebben az időszakban pedig a távolléti oktatási rendnek megfelelő is vizsgáztatás is megengedett lesz.

Több épület az egész vizsgaidőszak alatt zárva tart majd, többek között az ETSZK Főépülete, a Jogi Kar nemrég átadott Főépülete, a JGYPK és a Hattyas Sori Sportközpont.

A Tanulmányi- és Információs Központ, az Olajosház, a Gellért Albert Oktatási Központ, valamint a Műszaki és a Gazdasági Főigazgatóság főépületei ugyanakkor zavartalanul nyitva lesznek.

A kollégiumok közül a Károlyi A épületszárnya, az Ötthalmi Diákotthonok, valamint a Semmelweis és a Móra Kollégium tart zavartalanul nyitva. A legtöbb kollégium december 19-től január 8-ig tart csak zárva.

A Herman Ottó B épülete, az MK Kollégium és a Madzsar viszont a szorgalmi időszak kezdetéig zárva tart.

A téli bezárás szentestétől újév napjáig tart – ilyenkor a vizsgáztatás is szünetel. A bezáró, illetve korlátozottan nyitva tartó épületek teljes listája az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat honlapján tekinthető meg.

Előző sztori

TikTokon hódít a Magyar Katolikus Egyház

Következő sztori

Csak az adventi gyertya égjen, ne a lakás!