Közélet

Súlyos balesetet szenvedett a Szegedi Nemzeti Színház színésze

Súlyos balesetet szenvedett a Szegedi Nemzeti Színház színésze

2022. november 9., szerda
Súlyos balesetet szenvedett a Szegedi Nemzeti Színház színésze

Életveszélyesen megsérült Szaszák Zsolt, a Szegedi Nemzeti Színház tagja még október végén egy autóbaleset következtében. A 21 éves színészt azonnal műteni kellett.

Szaszák Zsolt a színházi munkásságán túl a Sztárban Sztár! c. műsorból tett szert országos ismeretségre. A 23 éves művész október 26-án épp a Szegedi Nemzeti Színházba tartott autójával, amikor a Hódmezővásárhelyről Szegedre vezető gyorsforgalmi úton súlyos balesetet szenvedett úgy, hogy nem érte el a megengedett 100 km/h-s sebességet.

A Blikknek úgy idézte fel a történteket, hogy a távolban két pislákoló fényt látott, és azt érzékelte, hogy a külső sávban halad egy jármű. ,,Minden egy szempillantás alatt történt, ugyanis amikor sávot akartam váltani, felvillant egy fék- vagy helyzetjelző lámpa, ebben a pillanatban már be is következett a hatalmas csattanás." - nyilatkozta. Hozzátette, a következő pillanatban arra emelte fel a fejét a légzsákból, hogy ömlik a homlokából a vér.

Bár az autója totálkáros lett, csodával határos módon a saját lábán tudott kijönni az autóból - az orra azonban a felismerhetetlenségig szétroncsolódott.

Mint mondta, a szemei alatt az arc- és a homlokcsontja is eltört. Az orrnyerge állítólag mindössze 3 milliméterre állt meg az agyától, ennyin múlt, hogy életben maradt. Négy órán át műtötték, az énekes-színész hangképzése azonban nem változott meg. Elmondása szerint november végéig lábadozik szüleinél, utána szeretne ismét dolgozni.

A szabadúszó művész a Szegedi Nemzeti Színház több darabjában is játszott korábban, mint a Padlás, az Egy csók és más semmi, vagy az Időfutár.

(via Index)
Videó forrása: Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.