Sajtóhírek szerint megvan Juan Carlos Pastor utódja

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a Pick Szeged már felvette a kapcsolatot Raúl Gonzálezzel, a Paris Saint-Germain spanyol edzőjével, hogy a nyártól vegye át a magyar bajnok vezetését, és úgy tudják, a tárgyalások biztatóan alakulnak. A lap megemlíti, hogy a korábbi szegedi játékos Roberto García Parrondo is jelölt volt, de neki 2025-ig szerződése van a német MT Melsungennel.

A sportnapilap úgy tudja, hogy Raúl González érkezésével várhatóan a keret is változik majd, mivel hozná magával Párizsból a lett jobbátlövő Dainis Kristopanst és a kétszeres Európa-bajnok spanyol jobbszélsőt, Ferran Solét – erről már az interneten is keringtek hírek. Kristopans érkezésével viszont valaki biztosan távozik a balkezes átlövő posztról, nagy valószínűséggel Luka Stepancic helye válhat kérdésessé, aki állandó sérülései miatt amúgy sem volt a Szeged nagy hasznára az elmúlt években.

Komoly erősítést jelenthet az óriás átlövő.

A lap azt írja, hogy már biztos, hogy nyáron csatlakozik a kerethez a norvég kapus, Emil Kheri Imsgard, ezzel együtt valószínűleg távozik a horvát Mirko Alilovic, akinek lejár a szerződése. A lejáró szerződésű játékosok közül a norvég balszélső, Alexander Blonz helyzete viszont változhat, mert Pastor mellőzte, az edzőcserével viszont esély nyílt rá, hogy mégis hosszabbít, bár vele . Lejár a szerződése a magyar válogatott beálló Rosta Miklósnak is, azonban meglepetés lenne, ha nem hosszabbítana vele a klub.

Azt is megjegyzik, hogy Raúl González edzői stábjának kialakítása még folyamatban van, itt érheti kellemes meglepetés is a Szeged-szurkolókat, Juan Carlos Pastor pedig hazájában vállal majd munkát.

Előző sztori

Megállt az ingatlan áremelkedés Szegeden

Következő sztori

Energiaügyi Minisztériumot hoz létre a kormány